Skip to content

Also for retired aviation technicians!

Bij de NVLT kunnen ook gepensioneerde luchtvaarttechnici zich aansluiten, die voorheen werkzaam zijn geweest met onder andere een certificeringsbevoegdheid B1, B2, A, C en D of als monteur, in het lijn- en groot vliegtuigonderhoud en het onderhoud van motoren, componenten en cabine, binnen de commerciële luchtvaart.

Ben je al lid, maar ga je met pensioen of de RVU? Stuur dan een berichtje aan nvlt@nvlt.org met het verzoek om de contributie om te zetten naar een tientjeslidmaatschap.

Inmiddels hebben we ons als NVLT al ruim twee decennia ingezet voor het verbeteren van de arbeidsvoorwaarden van onze leden en de vliegveiligheid in het algemeen. Nu steeds meer leden kunnen gaan genieten van hun welverdiende pensioen (of RVU) is de behoefte groter geworden om de link met elkaar en met de NVLT te behouden.

Het Bestuur heeft daarom het voornemen om Ron Wegbrans toe te voegen aan het bestuur namens de gepensioneerden. Samen met Jan Willem van Berkum zal hij de groep “NVLT gepensioneerden” vorm gaan geven.

Ons nieuwe onderkomen in Boesingheliede beschikt over een ruime zaal met gratis parkeergelegenheid, waarvan gebruik gemaakt kan worden om met elkaar een bakkie koffie te drinken of elkaar te helpen met vragen over instanties, aanvraagformulieren  of andere problemen, maar vooral ook om contact met elkaar te blijven houden

Daarnaast zullen we ook een gepensioneerden Whatsapp groep starten, zodat jullie elkaar en ook de NVLT makkelijk kunnen bereiken als dat nodig is.

Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan formele zaken, zoals het Chroom6 dossier waarbij KLM moest toegeven dat ze van de gepensioneerden onvoldoende gegevens hadden (privacy wetgeving) en met advertenties in de krant probeerde alsnog zoveel mogelijk oud medewerkers te bereiken.

Wat bieden we jou als pensionado?

 • Inzet van de NVLT om pensioenuitkeringen op peil houden;
 • Een gepensioneerden Whatsapp groep voor onderling contact;
 • Ruime gelegenheid om elkaar ook geregeld live te kunnen treffen en spreken;
 • Onderlinge bijstand bij pensioen gerelateerde zaken en -uitkeringen;
 • Een volwaardige stem in het bestuur voor pensioenzaken;
 • Uitnodiging voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering

 

We willen jou dit lidmaatschap natuurlijk graag tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Daarom heeft het bestuur het “tientjes lidmaatschap” ingesteld. Voor slechts €10 per maand kan je gebruik maken van de genoemde ‘diensten’.

Let wel: voor juridische bijstand bij problemen die voortkomen uit arbeid is een volwaardig lidmaatschap nodig. De financiële last die hiermee gemoeid is kan niet worden gedragen door een contributie van €10.

Via het onderstaande formulier kan je jezelf aanmelden voor het tientjes lidmaatschap, daar kan je ook aangegeven of je wilt deelnemen aan de Whatsappgroep. Ron Wegbrans zorgt dat jouw mobiele nummer aan de groep wordt toegevoegd.

Aanmeldformulier

Door invulling en ondertekening van dit aanmeldformulier verklaar je op de hoogte te zijn van de doelstelling van de vereniging en plichten en verantwoordelijkheden van de leden, zoals die zijn beschreven in de statuten en het huishoudelijk reglement. Deze zijn opvraagbaar via de NVLT website en liggen ook ter inzage op het NVLT kantoor.

 • Vanaf welke datum ben je gepensioneerd of met RVU?
  MM slash DD slash JJJJ
 • Je dient er zelf zorg voor te dragen dat het contributiebedrag ad €10 op de eerste van iedere maand wordt overgeboekt op IBAN nummer: NL45INGB0008365072 ten name van “Nederlandse Vereniging van Luchtvaarttechnici” te Boesingheleide. Als je per jaar wenst te betalen, dient het contributiebedrag voor 15 januari van elk jaar te worden voldaan. Je kunt hieronder ook de NVLT machtigen om de contributie van uw rekening te incasseren.
 • Wanneer je dit formulier instuurt, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Back To Top
Zoeken