Skip to content

Als één van de grootste bonden kan de NVLT bij het Regional Jet center (RJC) sinds december 2013 haar leden een stem geven aan de arbeidsvoorwaarden tafel. Aanvankelijk in een curieuze constructie als “gedoogpartner” maar na het bereiken van meerdere akkoorden nu een volwaardige onderhandelingspartner.

Zo heeft de NVLT bij de verzelfstandiging van het RJC bijgedragen aan het herschrijven van de oude Martinair Grond CAO naar een arbeidsvoorwaarden handboek welke passend is op het nieuwe werkpakket, en een aanvulling vormt op de basisregelingen vanuit de Metalektro.

Ook aan de tafel van de ondernemingsraad neemt de NVLT inmiddels deel. Deze combinatie maakt het voor de NVLT en het RJC mogelijk om langs korte lijnen te communiceren en de wendbaarheid, die we vanwege onze geringe grootte nodig hebben, te behouden.

De vertegenwoordiging van de NVLT bij het RJC vindt plaats door Piet Visser (bestuurslid) en Erwin van Klaveren (Kaderlid). Tijdens de Cao onderhandelingen worden we bijgestaan door Joop Hofland.

Voor RJC issues kan altijd contact opgenomen worden met;

Piet Visser
p.visser@nvlt.org
+31(0)6-40630672

CAO van RJC

Via de button aan de rechterkant kunt u een PDF met het CAO-akkoord van RJC downloaden.

Back To Top
Zoeken