Skip to content

Business of geen Business?

Het bestuur heeft eerder al aangekondigd om in speciale leden vergaderingen de leden te informeren over de voortgang van de gesprekken over de business case GWK en naderende boventalligheid.
De aantallen zijn inmiddels wel bekend. Wie het gaan worden of op welke locaties de boventalligheid zal optreden weten we nog steeds niet.
Op 7 april hebben we weer gesproken over de business case en aanverwante zaken. KLM heeft wel toegezegd dat we Business case gaan krijgen. Ook gaat KLM kijken of de VVR vaker en langer kan worden opengezet.
Op dit moment is het bestuur met het kader in gesprek om ons standpunt in beton te gieten. Wij verwachten eind deze week dat standpunt aan KLM te kunnen laten weten.

Dat het even duurt spijt ons zeer.

Inmiddels is KLM begonnen met het informeren van de betrokken medewerkers wat HPO voor hen gaat betekenen. De adviesaanvragen zijn nog niet behandeld en niet voorzien van een advies (positief of negatief) er kan dus nog geen uitvoering gegeven worden aan de HPO plannen.
Voor de gevolgen van vlootvernieuwing hebben wij KLM gevraagd hier een adviesaanvraag voor in te dienen. Vlootvernieuwing en daar aan gepaard gaande afname van productie uren is naar onze mening advies plichtig. KLM denkt hier over na.

Jullie zien het wel. We zijn nog niet klaar met de discussie. Zodra we iets te melden hebben gaan we weer een vergadering organiseren.

Met vriendelijke groet,
Ron Scherft

Back To Top
Zoeken