Skip to content

Hoe tevreden ben jij over de vakbond?

Beste leden van de NVLT,

Reviews, polls of enquêtes, tegenwoordig vraagt bijna ieder bedrijf naar je mening over hun dienstverlening en producten. Gek genoeg doen vakbonden dat eigenlijk bijna nooit. Natuurlijk vragen we altijd om jouw mening over cao resultaten of andere afspraken, maar hoe tevreden ben jij nou over bijvoorbeeld de communicatie en de resultaten van de NVLT?

Voor het bestuur is die informatie uiteraard van groot belang om jou als lid zo goed mogelijk van dienst te zijn en waar nodig zaken te verbeteren. Daarom hebben wij een aantal tweedejaars studenten Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam gevraagd een enquête voor ons te make, als onderdeel van hun onderzoeksproject naar ‘de (factoren van) tevredenheid over vakbonden binnen de luchtvaarttechniek’.

Jouw mening wordt zeer gewaardeerd, daarom vragen we je om deze enquête in te willen vullen. De antwoorden die je geeft zullen volledig anoniem worden verwerkt. Het invullen duurt ongeveer 10-12 minuten. Invullen kan tot en met woensdag 24 juni a.s. om 10.00 uur.

Alvast bedankt voor je moeite en voor andere vragen kun je uiteraard ook te allen tijde contact met ons opnemen!

Met vriendelijke groet,
Robert Swankhuizen (voorzitter) r.swankhuizen@nvlt.org

Browserlink naar de enquête:


Juist nu is lid zijn van de enige vakbond exclusief voor luchtvaarttechnici van groot belang. Samen komen we sterker uit deze crisis. De NVLT zet zich volledig in voor maximaal behoud van werkgelegenheid bij E&M, zowel bij KLM als bij de dochters. De leden kunnen steeds rekenen op onze steun en inzet!

Ken je collega’s die nog geen lid zijn van de NVLT? Wijs ze dan op het lidmaatschap en stuur ook deze mailing aan hen door. De contributie voor nieuwe leden is nu de eerste 3 jaar slechts €12,- per maand (in plaats van €25,-). En jij als aanbrenger van een nieuw lid krijgt van ons per nieuw lid een dikke cadeaubon van €50,- thuis gestuurd.

 Klik hier om je collega direct aan te melden als lid!

Back To Top
Zoeken