Skip to content

In Memoriam: John van Braam

Op 21 maart 2024 is John van Braam op 78-jarige leeftijd thuis overleden. Met zijn overlijden verliest de NVLT een toegewijd lid en een waardevolle bijdrager aan onze vereniging.

John heeft zich altijd met hart en ziel ingezet voor de NVLT. Zijn expertise en passie voor onderwerpen als wet- en regelgeving en ons magazine hebben een blijvende impact gehad op onze organisatie. Als een actief lid binnen de medezeggenschap van de NVLT heeft John steeds zijn stem laten horen en heeft hij bijgedragen aan belangrijke beslissingen en veranderingen.

Zijn aanwezigheid en bijdragen zullen nog lang voelbaar zijn, zoals ook na zijn recente deelname aan onze pensioenbijeenkomst. John van Braam was een inspirerende persoonlijkheid en een betrokken lid van onze gemeenschap. Zijn warmte, wijsheid en toewijding zullen we ten zeerste missen.

In gedachten zijn we bij John en zijn familie in deze moeilijke tijd. Zijn nalatenschap zal voortleven in onze herinneringen en in de positieve invloed die hij op ons allen heeft gehad.

Rust in vrede, John. We zullen je nooit vergeten!

Leden en bestuur NVLT

Back To Top
Zoeken