Skip to content

JAARCIJFERS 2017 AIR FRANCE-KLM GROEP.

Jaar cijfers 2017 Air France-KLM groep.
De cijfers laten prachtige resultaten zien, een stijging t.o.v.2016 van 41.8% met een 0perating result (€m) 1,488 is ongekend!
Daar moet wel bij gezegd worden dat KLM hieraan de grootste bijdrage heeft geleverd met (€m) 910 en Air France met (€m) 588. KLM heeft het volgens de cijfers bijna twee keer beter gedaan dan Air France en dat nog wel met helft aan personeel.

Transavia (Nederland en Frankrijk) hebben het goed gedaan en hebben een gezamenlijke winst van (€m) 81 gerealiseerd, welke een verbetering t.o.v. 2016 van (€m) 81 is, het wachten is op de cijfers van Transavia Nederland en die van Franrijk dan weten we hoeveel een ieder heeft bijgedragen.

Air France-KLM Engineering & Maintenance heeft t.o.v. van 2016 een winst van (€m) 214 gerealiseerd dit is (€m) 23 minder dan 2016, bovendien is aangegeven dat de vliegtuigonderhoud activiteiten vergroot zouden zijn! Ook hier is het wachten op de cijfers van KLM en Air France zodat we kunnen zien wat KLM E&M en AFI heeft bijgedragen en waar de vliegtuigonderhoud activiteiten zijn toegenomen.

Wanneer de cijfers van KLM en Air France bekend zijn komen we hier op terug om verdere analyses met jullie te kunnen delen.

FULL YEAR 2017 RESULTS
http://www.airfranceklm.com/sites/default/files/actualite/q4_2017_press_release_en_defmorg.pdf

Air France-KLM Group CONSOLIDATED FINANCIAL STATEMENTS
http://www.airfranceklm.com/sites/default/files/124_afklm_consolidated_financial_statement_2017.pdf

Het Bestuur NVLT.

 

Back To Top
Zoeken