Skip to content

KLM: ACTIEBEREIDHEID NVLT-LEDEN IS GROOT!

Extra vergadering vrijdag 6 oktober ingepland

De bereidheid van NVLT-leden om aanwezig te zijn bij de actievergaderingen op vrijdag 6 oktober a.s. is groot! In nog geen 48 uur liet al meer dan 25% van de leden weten aanwezig te zullen zijn. Dat is al een duidelijk signaal, maar we roepen natuurlijk iedereen op zich aan te melden en mee te beslissen over het voeren van acties en de eisen die we aan KLM zullen stellen. Tik/ klik hier en meld je aan! Doe het nu! Samen bereiken we meer!

Waar doen we het voor?
Wat de NVLT betreft is het noodzakelijk voor het verbeteren van behoud en werving van technici bij KLM, dat er een extra verhoging in de T OSG schalen komt en dat de tijdelijke arbeidsmarkttoeslag óók in de schalen wordt opgenomen. Dus vast loon, in plaats van losse toeslag pleisters en tijdelijke AMT. De schaarste van technici bij Motoren, Componenten en Vliegtuigonderhoud moet worden verminderend en de achterstand van KLM op de technische arbeidsmarkt moet nú ingelopen worden.Stemmen op de actie vergadering
Stemmen over de acties en de eisen is voorbehouden aan de leden. Lid worden en dan meestemmen kan tot de aanvang van de actie vergaderingen. Maak je ongeorganiseerde collega daarom nu lid van de NVLT. Tik/ klik hier voor lid worden en meer informatie!

Een sterke collectiviteit is een van de belangrijkste sleutels tot succes. Het is van essentieel belang dat luchtvaarttechnici elkaar juist nu steunen en solidair zijn. Alleen samen kunnen we het verschil maken en ervoor zorgen dat onze inzet, betrokkenheid en zeer specifieke kunde erkend en gewaardeerd worden.

Vragen
Heb je een vraag over het actietraject van de NVLT? Kijk bij de veelgestelde vragen op de actiepagina! Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met een van de KLM-bestuursleden via de website.

Als je nog verdere vragen en/of opmerkingen hebt, neem dan contact met ons op via nvlt@nvlt.org of neem persoonlijk contact op met een van de kaderleden!

Met vriendelijke groet,

Bestuur NVLT

WWW.NVLT.ORG/NEEDownloaden: Nieuwsbrief ACTIEBEREIDHEID IS GROOT! 230928

Back To Top
Zoeken