Skip to content

NVLT biedt KLM een laatste kans

 

In twee druk bezochte vergaderingen hebben de leden van de NVLT zich uitgesproken over de vraag of er actie gevoerd gaat worden bij KLM of dat er wordt ingegaan op de uitnodiging van KLM om naar aanleiding van een nieuw bod opnieuw ‘aan tafel te gaan’.

Duidelijk is dat er veel onvrede is onder de leden over het uitblijven van een nieuwe cao. Het is onbegrijpelijk dat ondanks de prima resultaten KLM – zelfs na vele onderhandelingsrondes – niet bereid blijkt tot goede afspraken te komen. Ook is er onvoldoende aandacht voor de specifieke arbeidsmarktproblematiek en wensen van technisch personeel binnen KLM.

“Ook het laatste bod van KLM wordt als onvoldoende betitteld. Hoewel de bereidheid om actie te gaan voeren ruimschoots aanwezig is, willen de leden van de NVLT KLM een laatste kans bieden om aan de overlegtafel tot een deal te komen”,  aldus Rob Swankhuizen, voorzitter van de NVLT.

Gezien de onderhandelingen tot nu toe houdt de NVLT ook rekening met het opnieuw mislukken van het overleg. Daarom worden er parallel aan de onderhandelingen een actiecomité opgericht om na het eventueel wederom mislukken van het overleg, direct te  kunnen reageren. Uiteraard hoopt de NVLT dat dit niet nodig zal zijn………

Voor meer informatie:
Rob Swankhuizen (voorzitter NVLT) 06-41529748

Back To Top
Zoeken