Skip to content

BEN JIJ OOK VOOR EEN GOEDE CAO BIJ TRANSAVIA?

Beste NVLT-leden bij Transavia,

Afgelopen periode hebben we jullie aandacht gevraagd voor de problemen met betrekking tot het cao overleg. Al bijna een jaar proberen we met Transavia afspraken te maken voor een nieuwe cao en dit is nog steeds niet gelukt. De onderhandelingen zijn dan ook in een soort impasse beland.

Het gaat gelukkig weer goed met Transavia. Het grondpersoneel van Transavia heeft daarbij de afgelopen jaren de meeste productiviteitsverbetering geleverd. Helaas zien we dit onvoldoende terug in het laatste voorstel van Transavia.

Als teken van ongenoegen zijn we een eerste vriendelijke actie gestart. Afgelopen weken hebben we o.a. tweemaal een flyeractie gehouden om daar jullie aandacht voor te vragen. Door middel van het versturen van kerstkaarten willen we onze CEO Mattijs ten Brink laten weten dat onze leden daarover zeer ontevreden zijn.


Veel van jullie hebben al aan de actie meegedaan. Maar als we een ECHT duidelijk signaal willen afgeven kan (en moet) het beter.

We vragen degene die de kaart nog niet hebben verstuurd (wordt verzameld op een centrale plek en later aan Mattijs aangeboden) dit alsnog zo snel mogelijk te doen.


Wil je meedoen, maar heb je geen kerstkaart ontvangen bij de flyeracties? Dan kun je deelnemen door jouw naam te mailen naar transavia@nvlt.org
 o.v.v. ‘kerstkaart Transavia’. Je kunt/mag de ondertekende kaart ook bij een van de kaderleden ophalen en/of inleveren.

 

Het is echt een kleine moeite.


WE REKENEN OP IEDERS MEDEWERKING.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Mede namens Peter de Moor en Erik Kramer (kader-/delegatieleden)

H.C. (Huug) Brinkers

Adviseur/Onderhandelaar

M.  06 – 52 52 20 77

 

 

 

 

#

 

 

Geen berichten geselecteerd

Back To Top
Zoeken