Skip to content

Uitnodiging info-sessies Arbeidsvoorwaardelijke bijdrage KLM

Beste NVLT leden bij de KLM,

Maandag 26 oktober heeft de NVLT een onderhandelingsresultaat bereikt met de KLM t.a.v. arbeidsvoorwaardelijke bijdrage. Deze bijdrage is een regeringseis voor de garantstelling van de benodigde staatslening.

Per cao-domein zijn er andere afspraken gemaakt, in looptijd en inhoud. Wij hebben dit zorgvuldig bekeken en gecontroleerd. De verschillen ontstaan door andere arbeidsvoorwaardelijke afspraken en keuze in afdracht. Wij als NVLT zijn tot de conclusie gekomen dat alle domeinen hetzelfde leveren.

De NVLT heeft hoog ingezet op het werkbehoud van haar leden. Daarom kiezen we er dan ook nu voor om de benodigde lening zeker te stellen. Het bestuur en kader leggen dit onderhandelingsresultaat dan ook met een positief advies ter beoordeling aan jullie voor.

Wij zullen aanstaande donderdag twee info sessie organiseren, sessie 1 om 14:00 sessie 2 om 20:00. Dit zullen wij doen via Bleu-jeans.

inlogcode ontvangen jullie via de NVLT info whatsapp groep 

Na de info sessies kun je per mail alleen kenbaar maken dat je niet akkoord bent met het onderhandelingsresultaat. stemmen@nvlt.org

Indien je akkoord bent met het resultaat hoef je dit niet te melden.

De stemming eindigt op a.s. zaterdag 15:00.

Bij vragen kun je ons altijd contacten.

Henk Donker:                        06-51099333

Dirk-Jan v/d Heuvel              06-18110877

Theo de Werk:                       06-23516996

Ron Wegbrans:                      06-38062385

Als bijlagen vinden jullie twee stukken, een uitleg over de Arbeidsvoorwaardelijke bijdrage en de protocol teksten.

Bestuur,

Back To Top
Zoeken